RSS 2.0

Snyggare kropp med hjälp av skor!

Reebok lanserar nya skor vid namn Easytone och Runtone som ökar muskelaktiviteten och förbränningen. Använd skon som vanligt när du tränar, promenerar eller till vardags på jobbet.



Det nya med skon är inbyggda ”balansbollar” som gör att du måste spänna och aktivera många muskler för varje steg du tar. Musklerna i benen och nedre ryggen får jobba aktivt hela tiden. Fler muskelgrupper måste arbeta och därmed blir träningen mer effektiv och förbränningen ökar. Skon är gjord med SmoothFit-teknologin som gör att det inte finns några skavande sömmar och självklart är sulan heldämpad för skön komfort och minskad belastning på leder och senor. Dom finns i varianterna Easytone/Runtone för både gång och löpning som ger 28 % mer muskelaktivitet för rumpan och 11 % mer muskelaktivitet för låren och vaderna, medan du går.

Runtone

Easytone

Funderar på att testa och se om man verkligen känner någon skillnad så att man får ut det mesta av sin träning eftersom vi tränar ganska mycket i form av att vara ute och gå, springa, träna bodypump och gym. Kostar kring 1000 kr men det kan ju vara värt det om dom är bekväma och ger bättre resultat. Men frågan är ju.. ska man tro på att dom gör det dom utlovar och köpa ett par :) Får se!


Kommentarer
Postat av: Krystal

Fan vad jag diggar eran blogg - ni har ju typ värsta drömjobbet också! haha btw hur fick ni jobb hos nelly? Har ni fått någon utbildning i det ni gör?

2010-04-21 @ 10:58:14
URL: http://stardustbaby.blogg.se/
Postat av: Krystal

sv: Åh men vad kul! Tyvärr så är jag självlärd när det gäller sådant med foto och redigering och man hittar inte heller så många jobb inom just det området för den delen! Får kanske försöka fixa praktik någonstans först och hoppas på att få jobb senare ^^

2010-04-21 @ 11:23:29
URL: http://stardustbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback