RSS 2.0

Så får du strålande hy!

Gör en storstädning av huden och se till att möta våren med ren, klar och strålande hy. Här hittar du tio skarpa tips om hur du blir av med vinterns glåmighet och börjar skina.



1.
Byt kaffe mot juice. Du behöver alla vitaminer och mineraler du kan få i dig.
2. Underskatta inte peelingen, denna tar bort din trötta, glåmiga vinterhud och fräshar snabbt upp huden och gör den redo för lite vårsol.
3. Om du har torr hud så massera in en olja produkter så det verkligen kommer ner på djupet. Jobba in det i huden ordentligt. Massagen väcker dessutom blodcirculationen och gör huden vackrare.
4. Nu när solen har börjat titta fram se till att komma ut så mycket som möjligt. Ta en promenad, gå till jobbet och ät lunch ute. Detta gör även att du får lite extra träning som även det ger en bra effekt på huden.
5. Boka in en ansiktsbehandling och unna dig lite avkoppling. Detta gör både dig och din hud redo för våren.
6. Koka upp vatten och håll huvudet över med en handduk över. Öppnar upp dina porer och gör att din ansiktstvätt kommer ner på djupet direkt efter.
7. Använd en återfuktande ansiktsmask en gång i veckan och lämna den på över natten. Det finns egentligen ingen skönhetssömn utan det handlar om att använda rätt produkter när du ska sova.
8. Doppa en liten handduk i iskallt vatten och spraya den sidan du ska ha mot huden med din bästa ansiktsspray. Lägg över pannan och du kommer snabbt känna en skön svalkande känsla i hela kroppen.
9. Gör en ansiktsmask av naturell yoghurt, den innehåller mjölksyra som fungerar exfolierande. Tvätta ansiktet och applicera yoghurten på torr hud och låt ligga i 5 min.
10. Drick te. Gå till en riktig te-affär och fråga efter te med mycket antioxidanter. De skyddar huden och gör den klar och vacker.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag dricker vatten med pressad ingefära & citron! Får klar hy på en vecka! Märker direkt då jag slutat dricka det. Citronen renar, ingefäran helar & vatten återfuktar! Perfekt recept på bra hy !



Tack för en bra & inspirerande blogg =)

2010-04-30 @ 10:29:32
URL: http://banna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback