RSS 2.0

Inredning!

FAN vad svårt det ska vara och välja färger till vardagsrummet. Vi sitter och väljer mellan dessa tre alternativ. vi har ju svarta mattor och grå/purpurfärgade soffor just nu, men ska klä om soffan. Antingen svart eller sandfärgad. Blir den svart måste vi välja mellan lila eller vita mattor, för svarta mattor blir alldeles för mkt svart. Väljer vi att ha ljusare soffa i "sand" tänkte vi ha kvar våra svarta mattor iaf. JÄVLA svårt med tanke på att vi gillar alla tre alternativen! Vad tycker ni? vad är snyggast? Vi tänker inte så mycket på att vi kommer smutsa ner dom för de kommer vi inte, de gör vi ju inte nu när dom e mörka heller, varken mattan eller soffan. hehe



Help us! Vi gillar färg, men gillar även det stilrena i de neutrala färgerna. Mattorna och soffan e ju det viktigaste i vardagsrummet, resten får vi inreda efter dom. Vi har vit tvbänk, vita hyllor och lampor just nu iaf. SVÅÅÅRT för allt passar ju ihop! Att klä om våran stora "tylösand"soffa från IKEA kommer kosta röv, eftersom varje del är så dyr, men så e det när man väljer att ha stor soffa. Måste nog bestämma oss till nästa gång vi åker till pappa i gbg o hälsar på så han kan köra hem oss med alla grejer.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Svart å svart är sjukt snyggt!!

Kör på det helt klart, det kan inte bli för mörkt.

inred med lite ljusa saker. Så som vita krukor

och lampskärmar! :)

2010-08-09 @ 20:02:16
Postat av: Smsa Låna

Jag måste säga att jag verkligen gillar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2012-01-12 @ 22:56:34
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback