RSS 2.0

Svar på frågestund, Del 2

Skulle ni kunna tänka er att sälja av kläder via bloggen, alltså anordna "bloppis" som så många andra bloggare? Jag (och säkert många med mig) skulle tycka att det vore en riktigt kul grej, är nämligen 100% säker på att jag skulle kunna göra många fynd i er garderob? Visst skulle vi kunna tänka oss det, men de känns lite omständigt om man inte orkar eller har tid. Vi ska tänka på de till nästa gång iaf ;) tack för tipset!

Hur mycket shoppar ni för i månaden? Ojdå, det varierar från månad till månad och hur mycket man gjort åt på andra saker som tex räkningar o annan skit :) Vi köper en del kläder och skor faktiskt, många tycker vi shoppar mkt men vi är ju två oxå, de får man inte glömma plus att vi köper ganska billiga saker, inga märkesdivor direkt, bara det är snyggt duger det för oss ;) Allt mellan 3000-6000 per månad kanske.

Vilka hårvårdsprodukter använder ni? Shampo/Balsam: Tressemé, Torrshampo: Lee Stafford, Spray: Wella Shockwaves, Torrvax: Dusti it, Silkesdroppar: Biosilk, Övrigt: Tigi BedHead Afterparty



Vad har ni för smak när det kommer till killar? har ni samma smak när det gäller det?
Det är verkligen en svår fråga.. Vi tycker ju att samma killar är snygga.. och utséende messigt tycker vi lika men sedan vill ju inte båda ha en kille på samma gång om ni förstår hur vi menar.. det blir aldrig liksom en diskussion om vem som ska ha en kille. Där är vi alltid överens, vi träffar dom aldrig på samma gång heller så det är lite svårt att bråka om dom :P Jenni har ju en skateare just nu vilken hon aldrig trodde hon skulle falla för, men e man snygg så e man ;)

Vem är den snyggaste killen för tillfället? tycker ni samma där med? Självklart säger Jenni DANIEL, men om vi ska välja mellan någon skådespelare väljer vi nog något i stil med Chase Crawford. Hatar dock den sliskiga looken, så som brats osv.



Dejtar ni båda två för tillfället? Jenni har en pojkvän sedan snart 2 år tillbaka. Anne dejtar en kille förtillfället.

Har Jennis pojkvän någon gång tagit fel? Nej inte tagit fel så att han går fram och pussar på fel tjej, men när tex Anne gått förbi honom hemma har han ropa älskling och trott det va Jenni. sånna småsaker :)

När ni gör sallad använder ni plastburkar, vart köper ni dom? Sparat dom från när vi köper sallader men det finns nog att köpa sånna någonstans.

Har ni alltid varit de goda vänner som ni är idag? Jaa det har vi faktiskt. Alla syskon bråkar men inte så att vi blivit ovänner på riktigt och länge.

Jag är själv uppvuxen med en massa systrar och måste säga att vi som var närmst varandra i ålder bråkade djävulskt mycket när vi var små. Kanske blir det annorlunda när man är tvillingar? Nej det är ingen större skillnad, alla syskon bråkar så det har även vi gjort.

Hur ser man skillnad på er? Kan ni börja skriva vem som är vem under bilderna? Vi är faktiskt inte alls så lika som alla tror. Man ser en stor skillnad om vi står jämte varadra, vi va mer lika när vi va yngre. Näsan, munnen, ansiktsformen, ögonbryn och ögon är olika. Men visst, vi ska försöka skriva under varje bild.



Varför har ni två bloggar? Började på blogg.se men sedan övertalade en kompis oss att börja på nattstad och då gjorde vi det. Vi klättrade på listan och nu har vi bara fortsatt.

Vilka andra bloggar följer ni? Följer faktiskt ingen blogg.. vi går mest runt och tittar på lite olika som kommer i vår väg men inga som vi MÅSTE kolla varje dag. En blogg vi kollar är våran barndomsväns blogg som skriver mycket om hur det är att snart vara tvåbarnsmamma, annkristinjenssen.blogg.se :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback