RSS 2.0

Uppdaterat!

Nu är den lite uppdaterad inför helgen, har blivit lite seg på att leta låtar tycker jag men det kommer ju lite nytt då o då iaf, hehe :D Nyaste låtarna ligger längst ner om ni sorterar enligt datum som jag har, lättast att hitta dom bästa och nyaste låtarna längst ner! ;) Partymusik kan man inte få nog av <3 Tipsa gärna om goa partylåtar om ni har några på lager och dom inte finns med på listan.



Ingen GBG idag som planerat :( Pappa ska jobba imorrn tråkigt nog så vi kunde inte hälsa på, det är typ två månader sen vi sågs nu. Blev ingen IKEA heller så de blir ingen ny inredning till helgen men vi ska dit om två veckor så vi får ta det då :D

Jag ska ut till mammas hus och vara där hela helgen med Daniel. Morsan o platspappa åkte iväg på en lite tripp till öland eller vad de nu va :) hehe, ska bli mys att basta o laga god mat och bara vara där ute utan grannar och motorväg som väsnas :) Perfekt avslutning på veckan när man inte träffat Daniel något alls.

Anne stannar i stan och drar på party både idag och imorrn. Hon kommer ju självklart vara nykter ;) remember? En vit månad var de ja! hehe .Skrivs lite senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback