RSS 2.0

Mat & Träning 10.07.16

Det var ju meningen att man skulle inspirera folket mot det mer hälsosamma hållet med dessa inlägg, haha men så blir det ju inte just nu iaf :P Fast sen har vi ju heller påstått att vi själv e dom mest hälsosammaste människorna..som vi skrivit innan så försöker vi vara så nyttiga vi kan på veckodagarna, MEN på helger så frossar vi i massa gottit ;P



Yeye, idag blev det en så kallad "bakisfrukost" eller vi kallar det så..våran toast är våran "dagen efter fest" mat typ :) till detta blev det päronsaft :P

Lunch: Pasta med baconsås.



Sen har det bara blivit lite mat på olika håll, Jenni har ätit en god middag hos Daniel, egengjorda hamburgare..Jag åt äggröra med skinka, fetaost, tomat och rödlök.

Och nu senare kommer det bli lite annat gottit, typ som naturgodis..nu va det så länge sedan jag åt det så jag MÅSTE få i mig lite :P hehe ska bort till maxi med Tess nu!

Träningen då?..jo det har inte blivit nåt idag heller, man ska ju inte träna dagen efter om man inte är helt 100..hehe men sen går vi överallt varje dag. Vi får mkt vardagsmotion och den är väldigt viktig..och den räcker långt för oss :)

Så, där har ni det, skrivs senare!
XoXo//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback