RSS 2.0

EYE-Roll on

"Långa dagar och sena nätter? Låt inte dina ögon avslöja dig! Nya Hydra Energetic Eye Roll-On för killar motverkar mörka ringar och påsar under ögonen. Skönt uppfriskande och enkel att applicera med en smart metallkula med iskylande effekt. Fungerar lika bra efter en lång arbetsdag som en alldeles för tidig morgon".

Det är lite kul att dom börjar göra samma saker för killar som tjejer.. men det är väl inte så konstigt nu när killar börjat bry sig mer och mer o utseende och att ta hand om sin hud. Det va inte mycket sånt förr i tiden faktiskt. Bra skit iaf! Ska be Daniel testa den för att se om den funkar som dom säger.. haha, om han inte tycker det e för gay? Men det är väl jag som får köpa den åt honom vilket fall som helst :P



Själv använder vi Garnier eyerollon! Funkar jätte bra på påsar under ögonen när man precis vaknat osv. Mörka ringar trollar den inte bort direkt men den lämnar ett litet shimmer. Skulle ju återkomma med hur den funkade och den får iaf bra betyg mot påsar ;) try it!

Kommentarer
Postat av: MYMiC

Åh, det som är underbart och som jag älskar med mitt favoritband (och killar i asien), dom bryr sig om sitt utseende mkt mer än typ den klassiska stereotypen av norrlänningar, hahaha!

2010-07-10 @ 15:35:52
URL: http://mymic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback