RSS 2.0

What the F?

Det måste blivit nåt fel?? Dessa ska väl inte finnas på rean med tanke på att dom aldrig varit ute till försäljning innan? Eller är det bara vi som missat det helt och hållet!? Känns som om vi borde ha lite mer koll än så med tanke på att vi jobbar där och brukar ha stor koll på favvoavdelningen...? Ska även finnas i svart men de verkar som om dom är slut.. Vi måste kolla upp detta imorrn, kan ju vara så att dom ska vara på rean, men just nu kan vi inte eftersom vi är i finland och ingen sitter vid msn eller jobbar.



Hur som helst klickade vi hem dessa bruna skönheterna, OCH dom svarta vi hade med i shoppingtipset tidigare idag. Två par nya snygga kilklackar i garderoben skadar ju aldrig trots att man har en del skor ;)

       

Snart dags att sova... måste nog upp lite tidigare imorrn eftersom solen kommer att skina och vi vill till stranden, ;) Har inte gjort så mkt nu på kvällen förutom att glo på tv o blivit två par skor rikare. Har även hällt i oss en shake ist för att äta nåt, frukost snart igen :) Gonatt alla söta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback