RSS 2.0

Älskar & Hatar

Ja, jag vet att äsla och hata är 2 starka ord, men jag använder dom ofta så dom är inte så starka för mig, förrutom i vissa speciella sammanhang :) you know..

Därför blir det så att jag använder dom nu..

Gud vad jag hatar att det nya duschdraperiet satt klistrad på mig 90% av tiden i duschen!! det gamla va inte alls lika jobbig :(



Hatar att Tindra lider av sin krage hon måste ha på sig! :( hon går emot allt med den..stackaren, jag tog av den en stund men hon sklickade på såret så jag fick sätta tebax den.

HATAR att klockan redan är för mycket och att jag måste sova , det ända man hinner göra på måndagar är att jobba och sen jobba lite till och träna.. OCH SOVA igen.

NU till det positiva :D
Vet att många hatar måndagar.. och det gör jag ibland me, men idag har de varit kanon, jobbet har varit bra och SOLEN har gjort sitt antagligen :D de va så gött på nått sätt..känner ni min lycka lr? :P älskade dagen.



Älskar att man fick sitt nagellack från våran Elle prenumeration, trodde inte vi skulle få dom. Vilka färger!! :D ska nog fixa manikyr med någon av dom imorrn..frågan e bara vilken?

Äh, det får bli morgondagens dilemma. nu ska jag iaf sova!
xoxo//A

Kommentarer
Postat av: aleksandra

stackars katten:(

2010-03-15 @ 23:30:55
URL: http://aleksolausson.blogg.se/
Postat av: Johanna - en blond ponnyryttare

Dom nagellacken är superbra!

2010-03-16 @ 12:42:23
URL: http://johannabrogard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback