RSS 2.0

Riktigt bra råd från Bill Gates!

Vare sig ni gillar Bill Gates eller inte är detta ganska coolt.. Här är några råd han gav till elever på en skola i USA. Saker som dom INTE lär ut i skolan men borde göra det.. eller så borde föräldrarna lära sina barn det. Han menar att all "feel-good politisk korrekt" undervisning i skolorna skapar en generation av barn med för lite begrepp om verkligheten som gör att dom misslyckas i den "verkliga världen"



Regel nr1: Livet är inte rättvist, vänj dig vid det!

Regel nr2: Världen bryr sig inte om din självkänsla, Världen förväntar sig att du uppnår någonting bra innan du kan känna dig bra.

Regel nr3: Du tjänar inte 40000 dollar per år direkt efter du gått ur skolan. Du blir inte president med en telefon i bilen förän du förtjänar både och.

Regel nr4: Om du tror att din lärare är hård, vänta tills du får en chef

Regel nr5: Att steka hamburgare är inte förnedrande. Dina farföräldrar såg det annorlunda och kallade det för ett "tillfälle"

Regel nr6: Om du gör bort dig är det inte dina föräldrars fel, så klaga in över dina misstag ta lärdom av dom.

Regel nr7: Innan du föddes var inte dina föräldrar så tråkiga som dom är nu. Dom har blivit sånna genom att betala dina räkningar, tvättat dina kläder och höra din tjat om hur cool du är. Så innan du räddar regnskogen från parasiter på dina föräldrars generation, försök att städa din garderob i rummet.

Regel nr8: Din skola må tagit bort "vinnare och förlorare" men det har inte livet. I vissa skolor får du hur många försök till att klara av dina betyg som de behövs. Det lär oss INGENTING i livet för så är inte verkligheten.

Regel nr9: Livet är inte indelat i semestrar. Du kanske inte får ledigt på sommaren och få arbetsgivare är intresserade av att hjälpa dig hitta dig själv. Gör de på din egen tid.

Regel nr10: TV är INTE verkliga livet. I verkligheten måste man faktiskt lämna caféet och gå till sina jobb.

Regel nr11: Va snäll mot nördar. Chansen är stor att dom blir din chef.

Kommentarer
Postat av: bea

as bra råd<3

2010-03-05 @ 19:29:36
URL: http://misslifestyle.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hahah jag ÄLSKAR den sista ! "Va snäll mot nördar. Chansen är stor att dom blir din chef" , klockrent ju måste nästan sno den till min blogg ^^

2010-03-05 @ 20:55:17
URL: http://sofiapiccolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback