RSS 2.0

Kevin Murphy - Giftfri hårvård

Kevin Murphy har kunder som Naomi Campbell, Sienna Miller, Kate Blanchett och Kylie Minogue i bagaget och även arbetat med tidningar som Vogue, Harpers Bazaar och Marie Claire.

Det speciella med Kevins produkter är att de är helt nedbrytbara och innehåller inga parabener eller sulfater. De fina förpackningarna som smyckar badkarskanten är även de 100% nedbrytbara och inget har testats på djur.

Bland det viktigaste i produkterna är att de innehåller essentiella oljor, något som både stimulerar hårbotten och verkar avslappnande. Du hittar även ingredienser som antioxidanter och naturliga växtdelar, allt för att bygga upp håret och både vårda och ge ett vackert resultat.

Kevin Murphys hårvårdsserie består av 20 stycken produkter och du hittar de på flera salonger runt om i landet och priserna ligger mellan 90 - 400 kronor.

Jag tror vi ska testa de här faktiskt.. har ju hört att man ska tvätta håret med produkter utan massa gifter och de ska bli intressant och se om man känner/ser någon skillnad. Annars känns de ju lite skitsamma.


Kommentarer
Postat av: Emma

Min syster är frisör, de säljer dessa och de är tydligen superbra, så kör på!

2010-03-10 @ 22:38:23
URL: http://nothingimportant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback