RSS 2.0

Mango flyttar in på MQ



Nu är det inte bara i de egna butikerna du kan hitta Mango. Snart hittar du shop-in-shops hos MQ fylld av Mango. Alla vet nog att mango började säljas på nelly.com förra onsdagen vilket vi tycker är kul eftersom vi inte trodde att dom skulle sälja sina kläder någon annanstans eftersom dom har egan butiker.

Det är elva stycken shop-in-shops som öppnar i MQs butiker. De kommer främst innehålla inredning samt de mest dressade plaggen från Mangos sortiment.

"Detta är en ny typ av samarbete för oss, men helt i linje med MQ:s strategi att ha det bästa urvalet av varumärken för män och kvinnor med en urban livsstil. MQ står för hållbart mode och långa relationer, vi ser fram emot att få utveckla vårt erbjudande tillsammans med Mango." säger Johan Elfner, VD för MQ Retail AB.

Mango är idag ett av världens största varumärken med över 1 400 butiker i 97 länder. De hoppas att med detta samarbeta nå en större svensk marknad.

Du kan hitta Mango Shop i MQs butiker från och med 25 mars i städerna Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Norrköping, Stockholm, Uppsala och Västerås. OCH självklart får vi inte de till Borås, suuuger!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback