RSS 2.0

Så får du killarna på krogen intresserade

Det är inte alltid man får den uppmärksamhet man hoppas när man är ute. Men ofta kan det bero på småsaker som du inte ens har funderat på



Sällskap
- Om du är ute för att träffa någon så är ett bra tips att inte gå ut i större sällskap än tre tjejer. Det kan vara svårt att närma sig ett gäng på fler än så. Är ni tre så kan dina vänner umgås om någon kommer fram och pratar med dig. Stå inte helt vända mot varann utan vinkla axlarna utåt för att visa att ni är öppna för kontakt.

Ögonkontakt - Vi vet alla att männen kan behöva lite hjälp på traven. Kasta lite blickar på herren du spanat in, men istället för att ha en sexig look se till att le. Många gånger kan den sensuella blicken feltolkas som att du inte är intresserad eller uttråkad. Så satsa på ett stort leende, det visar både självsäkerhet och gör dig vackrare.

Småprat - Se till att hålla dig till lättsamma och positiva samtalsämnen. Många gånger kan nödrepliker som "Vad varmt det är" och liknande bara ge negativa vibbar. Visa hur glad och härlig tjej du är genom att prata om musik, filmer och andra småsaker där ni kan hitta gemensamma favoriter.

Drink - Se till att ha en drink i handen. Står du tomhänt kan killarna känna sig tvugna att köpa något till dig direkt. Men har du en halvdrucken drink så blir det naturligt att bjuda dig på en till om den tar slut under tiden ni pratar. Att skåla lite flörtigt då och då är också ett sött knep.

Det känns som om man vet allt detta o de kanske inte alltid funkar heller iofs med känns det inte som något för dig så är det bara att själv inleda ett samtal med ställets hetaste kille. Ladda upp med ett härligt leende så kan ingen stoppa dig från att snärja vilken man du vill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback