RSS 2.0

Missade den..

Det blir ju aldrig som man tänkt sig, gah! Det började med att hyrbilsfirman gjorde fel och gjorde så att vi kom iväg typ..hmm vad kan det ha varit 2,5 timma för sent, så eftersom solnedgången var kl 8 ikväll så missade vi den båten som skulle ta ut oss på havet för att se den, de blev att vi stannade på en bro på väg hit och bara tog några kort på den vackra solen, som tur är så har vi sett solnedgången en gång innan :) MEN det hade varit kul o varit på båten me. Fick tuvärr inte med oss stickan till mobilen, hade velat visa några bilder.. men dom kommer väl imorrn som allt annat :P

Sitter på ett hotell nu i Key West och fixar iordning oss, ska strax ut och käka o ha det trevligt, Alla här mår kanon iaf, det har varit en megavarm dag..första dagen för våran del och den har varit väldigt solig och nice! hur har ni det i Sverige tro? har inte prata med någon där hemma..

Vi får inte igång webcamen på denna datorn och erik vet inte hur man gör, lite B faktiskt :P Vi glömde minnesstickan i fort lauderdale så vi kan inte lägga in bilder från mobilen heller! suuuuug. Aja nu ska vi dra till wallstreet!

Ha det kanon babes!!
XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback