RSS 2.0

Vår/sommarfräsch efter vintern

Den långa vintern gör att huden lätt kan se glåmig och blek ut. Med rätt knep får du lystern tillbaka.



Skrubba huden

Investera i en peelingkräm som är anpassad för ansiktet. De små korna rengör huden på djupet, tar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Det ger huden en fräsch lyster.

Skydda ansiktet
Solskydd är kanske inte det första du tänker på när det är kyligt ute, men de skadliga strålarna finns året om. Därför är det viktigt att ha en ansiktskräm med solskydd, gärna med spf 20 i Sverige.

Vackra händer
Njut av en hemmamanikyr en gång i veckan. Lägg händerna i ett varmt handband, fila till dem och lacka med ett vårfint nagelack. Avsluta med att smörja in dem med en fet handkräm.

Maskera mera
Det finns olika varianter av ansiktsmasker, välj efter behov. Den vanligaste är en djuprengörande ansiktsmask som innehåller rengörande ingredienser som renar huden djupet. Lägg en ansiktsmask minst två gånger i veckan för att behålla din fräscha look.

Skippa solariet
Solarium är skadligt för huden som vi alla vet, därför rekommenderas ett riskfritt alternativ som brun-utan-sol. Peela huden, återfukta med en ansiktskräm och applicera din brun-utan-sol. Låt produkten verka över natten och duscha av din brun-utan-sol på morgonen.

Snygga bryn
Ögonbrynen ramar in ansiktet därför bör du hålla dem fräscha och snygga. Plocka ett hårstrå i taget så att det blir en fin båge, tar du fler åt gången blir det lätt fel. Plocka bort eventuella hårstrån mellan ögonbrynen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback