RSS 2.0

Dagens tips!

Det var ju gott! En till mycket lyckad lunch slank ner :) Idag blev det pinjenötsbiffar med couscous-sallad & youghurtsås.



Ja, några vill ju säkert veta hur allt detta är gjort så det här behöver ni för 4 portioner:

500g köttfärs
1 ägg
Fetaost
Pinjenötter (köps i påse)
Salt
Peppar
Körsbärstomater
Rödlök
Turkisk youghurt
Päron

Blanda köttfärs, ägg, feta, salt, peppar och pinjenötter i en skål..forma till 8 biffar. Stek dom i stekpanna några minuter på varje sida.

Koka couscous enligt anviningar, skär löken, fetaosten, päronet och tomaterna. Blanda allt.

Youghurten är ju ingen nyhet, pressa bara i lite vitlök så är det klart. Den här såsen passar faktiskt till ALLT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback