RSS 2.0

Det kallas REFLEX!

Det finns nåt som heter REFLEX! Dom är till för att man ska synas i mörker..det verkar inte som att alla har hört talas om dom än??! Själv vet vi vad det är, för vi bär sånna varje dag! KANONBRA om du inte vill bli påkörd eller nåt, haha

Det gör mig så arg att man ibland får hjärtattack när man är ute och kör och sen kommer det en gående med mörka kläder utan reflexer, dom tror att dom syns! men gud så fel dom har, man ser faktiskt inte personen förräns man är as nära, även om det finns lite lampor här och där i stan så är det svårt att se dom. Har varit med om det flera gånger när man varit ute o kört med bilen, lr suttit jämde nån annan som kör, att man blir rädd för att det råkar dyka upp nån där jämte som vill gå över nånstans, även om jag nu har VÄLDUGT bra syn.



Så snälla skaffa er reflexer! Dessa kan ni köpa på tex. Clas ohlson...finns ju överallt, dom delas till coh med ut gratis ibland! En liiiiten reflex gör stor skillnad! man behöver ju inte ha på sig dom HELA tiden men iaf när man är ute i trafiken när det är mörkt!


Detta vet nog alla, men alla tänker ju faktiskt inte på det tråkigt nog!

Ville bara påminna er!
Later!//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback