RSS 2.0

Ett litet probelm..

Nu har vi ett litet problem, det blev ingen städning av garderoben idag som vi hade tänkt oss, för det blev tvätt o sånt så det drog ut lite på tiden, man vill ju inte göra allt på samma dag/kväll. Man vill ju chilla lite me :) även om vi tycker att det är kul att fixa i garderoben så känns det som ett litet "jobb".

Hämtade iaf ner några klänningar till som låg uppe på vinden, Jenni testade dom och dom satt ju jätte bra fortfarande, lr bättre nu ska man kanske skriva! och där har vi nu problemet, vi har fööör många fina klänningar nu!! När ska vi hinna använda dom? när ska vi ha vad??! Det är ju inte så att vi springer ute varje helg längre..hehe. Men snart är det dags för julfester o allt sånt.



Här har vi 2 av skönheterna! Dom är helt underbara, perfekt färg me, eftersom det ska vara färgglatt och även metallic. Dessa har nog använts max 2 grr var även om dom är typ 2 år gamla.. snacka om slöseri med snygga klänningar! Men det gör inget för nu känns dom som nya igen. Båda är köpta på forever21, som för övrigt har skitsnygga klänningar.



Aja, tisdagen har varit bra, chill på jobbet as usual och vi har chillat framför tv:n och kollat på desperate och cougar town :)

Men nu är det dags att ladda inför onsdagen, God natt!
Skrivs imorrn babes!! //A

Kommentarer
Postat av: Marielle

det är så kul när man hittar undanlagda saker som man kan använda igen! =)

2010-11-18 @ 11:15:26
URL: http://mariellep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback