RSS 2.0

Halloweenfesten!

Ja, här får ni se NÅGRA bilder från våran Halloweenfest som vi hade i lördags :) som för övrigt fick en liten stund av "panik"..hehe skulle ju berätta lite om vad som egentligen hände.



Våran goda bål vi brukar bjuda på när vi har förfester :) Gjord på starkvinet "lemon gold" och kolsyrat vatten...med frysta hallon i. Här flöt det även runt lite ögon och det kröp runt lite spindlar på bordet. Muffinsarna har ni redan sett och även fåt recept på :P



Polis-"Charla" & Ängel-Jenni :)



Djävul-Anne & Frida



Jenni & Sötis Evve



Therese, Anne, Emelie & Sasha.

Kvällen var vääldigt lyckad förrutom en liten händelse, det var så att några var lite för fulla redan när dom kom..sånt fattar jag inte, klockan va typ 9 o man e typ ap-rak..eeh? normal!? INTE enligt oss iaf!..hur som helst, dom gick ju bara för det, men sen var det EN kille som flippade..Vi sa till flera ggr att han skulle ta det lite lugnare. Sen var det hans tur att gå..då försökte han hitta sin jacka o sen började han slå i våran ytterdörr, det lät som att den skulle gå sönder typ. Jag tog tag i dörren och bad honom sluta slå sönder våran dörr. Sen var han tvungen och att ta tag i mig och typ "slänga mig i väggen", började blöda lite bak i hälen, inget farligt så men ändå, fick även ont i armarna där han tog tag..han var väldigt aggresiv. Vi fick iväg honom iaf men sen var han ju tvungen o förstöra mer. Han slängde ner en stor kruka i trappuppgången så att den gick sönder, ett trappsteg gick även sönder, sen slog han även sönder en "dörröppnar-knapp" till ingången. SJÄLVKLART ringde vi ju polisen medans han höll på uppe hos oss, så nu är han polisanmäld och vi ringde hyresvärden i måndags me för att föklara så allt är bra nu iaf :) för det var flera andra i trappan som hade ringt polisen. Han kommer iaf få stå för "skadorna".

Som tur var hände detta rätt tidigt på kvällen, så förfesten fortsatte efter det :) Vi gick iaf ner på stan vid 12 tiden och hängde på Vimmel tills det stängde. Trevligt!

Sådär ja, nu vet alla hur det gick på våran halloweenfest. hehe
Later//A

Kommentarer
Postat av: CISSI

SV Jag köpte 34. Jag är 170 och har långa, smala ben och breda höfter. De satt lite löst i knäna, eller nja inte direkt löst men inte supertight heller. De var väldigt tighta över rumpan och midjan.



Köp 34, det borde nog passa! Dom är huuur sköna som helst :)

2010-11-03 @ 19:02:30
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/
Postat av: Ada

Hur långa är ni? :)

2010-11-03 @ 22:10:45
Postat av: Anne & Jenni

"Ada" Vi är 1,68 och 1,69 :)

2010-11-04 @ 08:25:24
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback