RSS 2.0

My eyes!

Blir detta ännu ett klagoinlägg om mina opererade ögon tro? hehe det känns lite så iaf.. LR jag vill ju inte klaga utan bara skriva lite hur jobbigt det kan vara. Det är ingen dans på rosor direkt.

Nu när det har blivit så kallt och det blåser mkt så är det ännu värre än innan, alla har väl fattat att ögonen är känsliga för sol, kyla & vind efter en operation..men nuu är det fan jobbigt. Kylan är otroligt jobbig för ögonen, speciellt när det blåser! Det är nästan så att man ska gå med skidglasögon när man är ute :P hehe det hade väl varit nåt? Hade nog hjälp väldigt mkt...då hade inte ögonen behövt "rinna" iaf.

Där har vi en annan sak me, jag kan ju inte sminka mig som vanligt heller, brukar ha mascara på underfransarna, eftersom det är så jag gillar det, men nu har jag aldrig det, lite irriterande. Det går inte o ha det för att det är så OBEHAGLIGT att sminka dom, så fort man bara rör yttersta kanten av fransarna så gör det "ont", lr det typ sticker i hela fransraden..detta är på höger öga måste jag ju tillägga, vänster är ju som sagt inte alls likadan.



Här har ni mig, 2 dagar efter operationen...bilder som ingen har sett typ. Här har jag en lapp för ögat för att den va irriterad och jag ville hålla det stängt. hehe tänkte lägga in en annan bild som jag tog direkt efter men den är lite väl otäck. Sånt behövs inte visas här :) hehe

Aja :) jag håller mig positiv..det är mkt nerver runt ögonen som ska läka och ärrbildningen på höger öga ska läka så att svullnaden lägger sig...men jag vill ju va bra nu nu nu, inte sen..hehe

Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback