RSS 2.0

Shopping..

ja, då kom man hem för en liten stund sen från affären, det är ju lördag o då brukar vi ju oftast storhandla..vilket vi gjorde idag! Fick faktiskt med oss lite nödvändigheter hem..sånt man inte hade räknat med att köpa, det är ju alltid trevligt!



En dörrmatta har vi velat ha ett tag nu eftersom det är så blött och äckligt ute, dom hade 2 st bra som vi valde mellan, det blev iaf en sån :) passar perfekt! Sen hittade vi ett 10-pack svarta strumpor, det är det ända vi använder, hehe brukar köpa 5-packet på H&M annars. Detta var saker till oss, sen fick våra sötisar lite nytt me :)



Dom fick en ny och mkt större sandlåda, mkt snyggare me för den delen, svart o vit. Ska ju byta färg snart i badrummet så den passar perfekt. Sen fick dom 3 nya leksaker me, sånt kan dom inte få för mkt av :)

Jenni har precis bakat lite eftersom hon snart ska iväg på ett "kalas" hos Daniel mamma. Det blir henne lilla present till dom som ska firas. Själv ska jag väl snart börja med lite mat och plocka fram outfits tills ikväll, dom får ni se sen ;)

Skrivs!//A

Kommentarer
Postat av: My Beauty Secrets

stänker inte katterna över en massa katsand när lådan inte har kanter och tak? :)

2010-11-13 @ 19:28:10
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback