RSS 2.0

Budgetlyx!

Vilken blåst wannabe-tjej!! Det var våran första tanke när man började titta på kvällens avsnitt av lyxfällan..vet inte hur många av er som såg det. Men det var ett riktigt bra avsnitt denna gången! Tjejen i programmet, "Vanita" gick i våra ögon från en puckad tjej till en positiv klartänkt tjej med koll på läget. I slutet av programmet började hon faktiskt tänka som vi. Det behöver inte kosta mkt att ha det lite lyxigt i vardagen! Tyckte om hennes positiva attityd trots hennes motgångar.

När vi shoppar..när vi gör vad som helst, hittar vi alltid/oftast billigare alternativ, men går det inte och vi verkligen vill ha en sak så köper/fixar vi det..men det är BARA för att vi vet att vi kan. Vi har som sagt alltid varit sparsamma av oss även om vi unnar oss och ger oss precis allt vi vill ha/behöver. And that's how we love it!

Kvällens lyx har iaf bestått av vårat favvoprogram på torsdagar, Vampires :D sen blev det lite förberedelser inför imorrn kväll, i form av epilering och lite nagelfix :) kommer bli grymt!



Ne, redan fredag snart :D sovdags så att man är på bra humör ända till natten..
skrivs imorrn babes!

XoXo


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, den bruden är ju bara kamerakåt! har ni inte sett Bartenderskolan som går på tv3? hon är med där också.

2010-10-22 @ 02:22:49
Postat av: Anne & Jenni

aaah vi tänkte väl att de va samma person! suck

2010-10-22 @ 08:27:51
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback