RSS 2.0

Halloween närmar sig!

Det börjar närma sig och det är bra att vara ute i god tid när det gäller fest och förklädnader! Eller det är väl nästa helg man firar så det e ju inte så långt kvar? Aldrig fattat vilket datum man firar det riktigt. Det är alltid lika kul med halloween eftersom vi gillar att klä ut oss och så får man tillfälle att festa med sina trevliga vänner. Vi tänkte ha en halloweenfest där vi helst ser att folk klär ut sig till något iaf, behöver ju inte överdriva :) det är alltid lika tråkigt när några kommer och inte klär ut sig när alla andra gjort det.. partydödare om ni frågar oss :P



Bra platser att köpa förklädnader på är Buttericks, Bodega och Partaj! Vi har nog bestämt oss va vi ska vara..  vi fundera på ängel och djävul, väldigt lätt att fixa med små accessoarer.. Svart eller vit ängel? Det är frågan ;) Vi var ju polis och skolflicka förra året så vi vill inte va de i år igen :) ängel och djävul skulle nog passa oss.. hehe aja vi får se. Ska kika på lite grejer i helgen när vi e i gbg!

Kommentarer
Postat av: buttercup

vad med svart ängel och vit djävul?

eller vad att klä sig som en leprechaun. halloween kommer ju från irland.

2010-10-20 @ 16:34:03
Postat av: Anne & Jenni

"buttercup" Förstog inte riktigt sorry :) vi funderar på att vara en djävul och vit ängel alternativt svart ängel ingen vit djävul :)

2010-10-20 @ 16:36:53
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback