RSS 2.0

Lite nytta gjorde jag iaf!

Denna kvällen har jag spenderat i soffan sedan jag kom hem men fick iaf tummen ur en liten stund och testade min nya näs/örontrimmer, as bra grej! Hatar hår på dom ställena man inte borde ha det hehe :D men nu känns det bättre att veta att de inte finns nåt kvar!



Har även epilerat benen som vi gör lite då och då, mycket bättre än att raka sig.. färre och tunnare hår! Målade även tånaglarna i en rosa/beige färg så att dom blev lite fräschare. ;) Tog en skön dusch oxå, alltid innan vi går och lägger oss! Plockade även in tvätten söta och snälla mamma tvättade åt oss igår med, TACK!

För övrigt har vi glott på G.I Joe och Legenden om Zorro på TV, bra filmer att se en slö kväll som denna :) Anne har väl inte så mycket att tillägga förutom att hon känner sig stel och att hon haft två besökare. Bästa vännen Anki hälsade på som hon gjorde när jag va hemma och lite senare besökte Michael "Blomman" henne. Hon har inte sovit nåt under dagen så nu är hon trött och ska sova, och det ska jag oxå göra!

Daniel kommer inatt för att sova hos mig, blir mys <3 hatar som vanligt hans kvällsveckor men tur att vi får sova ihop någon natt iaf. Skrivs imorrn! Gonatt//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback