RSS 2.0

En dag på slottet!

Det va en väldigt givande och intressant dag på slottet i Alingsås idag! Det va så jävla fint där oxå.. kändes bra att åka iväg och ha mötet där istället för att sitta kvar på kontoret. Man blir lite mer kreativ då :D Vi pratade om hur man ska förbätta de vi redan gör så bra.. för de går ju alltid att bli lite bättre ;) Alla fick komma med synpunkter och önskemål och det är nyttigt med sånna här dagar där alla får säga sitt och de känns verkligen som om dom lyssnar och alla verkade vara överens :) Känns skönt.




Dagen har varit bra som sagt. Jobbade 3 h innan vi åkte bort och vi blev avsläppta precis utanför vårat hus som tur va så vi slapp gå hem från kontoret :D hehe. Disken va skyhög och tvätten hängde kvar så det fick vi ta hand om innan vi stack och träna.

Anne är hos Mike och umgås lite medans jag e hemma med min älskling Daniel :) Lyckad dag helt enkelt. Skrivs imorrn för nu ska vi sova!//J

Kommentarer
Postat av: Isa

Hej!

Ni som har så bra klädsmak, kan ni ge något tips till en fest oufit inför helgen?

jag ska på fest både fredag och lördag, men inte råd att köpa 2 helt olika outfits.. :( så gärna några plagg som man kan kombinera på olika sätt så det ser ut som 2 olika oufits ändå.:) vore skoj med lite klädtips!

tack för en bra blogg!:)

2010-09-02 @ 08:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback