RSS 2.0

Hemligheterna bakom Hollywoodkroppen

Det kryllar av olika dieter och det är inte lätt att veta vad som verkligen fungerar men om det är några som är proffs på dieter så är det väl ändå stjärnorna i Hollywood. Här är deras bästa tips för att få till en drömkropp.



Det generella rådet när det gäller viktminskning är att äta mindre och träna mer, men här följer några alternativ till.

Många dieter lovar snabb viktminskning, men problemet är att de oftast inte är särskilt hälsosamma eller långsiktiga. Vill du verkligen gå ner i vikt bör du satsa på en diet som inte är extrem och rimmar bra med din livsstil i övrigt.

Halle Berry, Katerine Heigl och Eva Mendez följer five factor-dieten som innebär fem mål om dagen för att hålla igång ämnesomsättningen. Dessutom ska man inte använda mer än fem basingredienser och alla måltider tar mindre än fem minuter att laga.

”Skinny-bitch” dieten följs av Paris Hilton, Nicole Richie och Jessica Alba bland andra. Uteslut animaliska produkter som kött, fågel, fisk, ägg, samt alla mjölkprodukter, socker, kaffe och alkohol. Ledordet här är vegankost som resulterar i viktnedgång. Läs mer om dieten i boken med samma namn.

Personliga tränaren Tracy Anderson vars trogna kunder heter Madonna, Jennifer Aniston och Gwyneth Paltrow har skapat ett träningsprogram som ger en slimmad och tonad kropp hemma i vardagsrummet. Testa hennes dvd ”The Tracy Anderson Method”.

Anlita en personlig nutritionist som hjälper dig hålla koll på kalorierna. Blueberry Lifestyle och Pauluns näringscenter är två exempel på svenska företag som tillhandahåller kostrådgivare.

Drick mjölk. Kalcium har visat sig vara en riktig hälsokur när det kommer till viktminskning. Kalciumet gör att fettceller bryts ner snabbare och att upptaget av fett i tarmen minskar.

Ta in på spa. Hollywoodstjärnorna vallfärdar till Slimmer Day Spa i Arizona eftersom en av deras behandlingar lovar upp till 50 centimeters viktminskning på hela kroppen. Tyra Banks är en anhängare som lovordar behandlingen. En svensk motsvarighet görs på Sveamagasinet där man utför Decléors aroma mosaic massage som ska slimma kroppen och reducera fettansamlingar, celluliter och vätska.

Gillar inte extrema dieter, skulle aldrig gå på nåt sånt. Gillar heller inte att man ska anställa nån som gör dig supersmal eller jätte vältränad. sorry!


Kommentarer
Postat av: My Beauty Secrets

hemligheten bakom hollywood-kroppen är grov redigering ;)

2010-09-16 @ 19:09:02
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback