RSS 2.0

Höstens hetaste frisyrer!

Uppdatera höstlooken helt gratis med en ny frisyr. I höst finns det flera alternativ än någonsin för den som vill haka på de senaste hårtrenderna.

- Sidbenan har synts på både Stella McCartneys och Alberta Ferrettis visningar. Frisyren är elegant och androgyn och passar en maskulin outfit perfekt. Kamma håret med en svinhårsborste och fäst håret med en snodd bak i nacken. Ju bredare bena, desto bättre.



- Glamouröst 70-tals svall a’la ”Charlies änglar”. Nyckelordet här heter fön. Använd en blow dry-lotion i fuktigt hår och borsta utåt med en stor rundborste. Tänk stort och glamouröst.

- Den klassiska hästsvansen kommer tillbaka stort. Undvik bubblor genom att borsta allt hår bakåt med en svinhårsborste och fäst håret i en snodd i bak. Gör den vardagssnygga klassikern lite festligare genom att använda en glansspray, locka till topparna och dölj hårsnodden med en hårslinga.



- 60-talsinspirerat hår har sportats på Pradas, Diors och Chanels visningar. Satsa på mycket volym mitt på huvudet och fäst ett hårband runt om.

- Sängkammarrufset är hett. Inspirationen hämtas från 90-talets grungeperiod. Använd ett torrschampo eller Schwarzkopf ”Dust it”. Saltvattenspray på längderna ger extra volym utan att torka ut. Ge håret en riktig omgång med fingrarna för att rufsa till det.



- Veronica Lakes vågiga 40-tals svall kommer tillbaka. Använd en värmeskyddande lotion eller spray och platta längderna här och där för att få till den lite slarviga och ostrukturerade looken.

Kommentarer
Postat av: Anki

Bara frisyrer jag gillar! Bra!

2010-09-29 @ 20:46:13
URL: http://annkristinjenssen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback