RSS 2.0

Klä honom!

Vi tjejer har ju fatta det här med H&M, Det är ju verkligen en av väldens bästa affärer för oss! Så billigt och så snyggt! :D LOVE H&M!

Men Killarna har inte riktigt hittat dit än..? Fattar inte varför egentligen, kanske är det för att det inte lixom har marknadsförts lika hårt eller så är ju killar lite mer "petiga" med vad dom tar på sig..men petighet borde inte ha nåt med det o göra. Dom är nog mer "märkesinriktade" helt enkelt.

När vi var inne på H&M igår så sprang vi ner på killavdelningen för att se om vi hittade en t-shirt vi gillade :) den ska nog införskaffas när den kommer ut i butiken. om den sitter bra då :P

Hade jag haft en pojkvän hade jag lätt velat klä honom i H&M:s kläder, det fanns så himla mkt snyggt till killar! Det hade varit kanonkul att få shoppa och sätta ihop snygga outfits till honom. Fick faktiskt göra det åt en kompis en gång. Jag klädde honom från top till tå, och det blev så JÄVLA snyggt. Så när vi gick ut den helgen ihop i Gbg så var han lätt den snyggaste på krogen ;P haha 2 outfits och det blev inte ens typ 1000:-?



Dett är två snygg stilar som JAG/Vi gillar på killar..det finns en massa snygga stilar som jag bara älskar tex. skjortor på killar! men till vardags är detta hur nice som helst..avslappnat :)

Tjejer, har ni killar som inte fattat detta med H&M än, så får dom att fatta NU ;P bara ett tips! hehe

XoXo//A


Kommentarer
Postat av: Elin

Min pojkvän älskar H&M, det enda han inte gillar är att killavdelningen är för liten.

2010-09-19 @ 16:03:34
Postat av: Anne

Elin, a jag vet..den är lite för liten faktiskt..!

2010-09-20 @ 16:44:24
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback