RSS 2.0

Ljuger du om hur många du har legat med?

En tredjedel av dagens kvinnor erkänner att de fifflar med siffrorna när det gäller antalet sexpartners de har haft.



En färsk studie visar att kvinnor skäms så mycket över antalet sexpartners att en hel tredjedel ljuger om hur många de har legat med. Den normala siffran för kvinnor är sju medan männen har dubbelt så många nästan, nämligen 13 stycken.

En av fem ljuger om sina erövringar om de har haft flera än sina män. Men bland männen är det tvärt om, hela 60 procent som ljuger om sina erfarenheter överdriver. 64 procent av kvinnorna som erkänner att de ljuger i ämnet säger att de har raderat några från sin lista, skriver themirror.co.uk.

Varför är det så här? Är det fortfarande så att kvinnan anses vara smutsig om hon ligger med många män, medan mannen anses vara en casanova, i god bemärkelse, om han har haft många kvinnor?

Vi tror att det är så som det står här ovanför..att man ser "ner" på kvinnor som varit med många, konsitgt att det fortfarande är så.

Själv skulle vi inte ljuga om antalet till partnern, men vi tycker inte att det är nåt man behöver prata om heller, för vem ska egentligen bry sig? Antalet har inget med ditt nya förhållande att göra ändå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback