RSS 2.0

Lura flygplatsens nakenkamera!

Blyg för flygplatsens nakenscanner? Nu kan du vara lugn, räddningen är här! En amerikansk firma har kommit på den smarta lösningen. Det är ett klistermärke gjort av gummi som man placerar på sina "private parts".


Flying Pasties är namnet på receptet, och de finns i flera olika storlekar både för män och kvinnor, skriver aftonbladet.se.

Klistermärkena fungerar på två olika sätt. Antingen utanpå kläderns eller direkt på huden, och de går att använda flera gånger. Dessutom är de billiga! Ett kvinno-set kostar 70 kronor och männen kommer undan med 50 kronor eftersom det är lite mindre material som behövs.

Producenten av märkena meddelar dock att om personalen ber dig att ta bort dem bör du lyda. Dock finns det inte nakenscannrar på så många flygplatser ännu. De flesta finns i USA men de har även införts på Schipol i Amsterdam och Heathrow i London. Näst på tur är Kastrup i Danmark, rapporterar aftonbladet.se.

Klistermärkena finns att köpa på flyingpasties.com.

Men är detta ett skämt eller!? Visste inte ens att dom hade nakenscanner på flygplatser, nu har dom fan gått för långt!! herregud! Har ju själv åkt till Usa ett antal ggr och även till London..Det här vill man ju inte vara med om!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

WHAT? Måste vara ett skämt. Hur skulle det ens kunna vara möjligt. Läskigt ju :S

2010-09-14 @ 23:10:37
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahahahahaha ja det är väl klart som fan det är ett skämt, men folk är dumma nog att köpa produkten ändå :D

2010-09-29 @ 03:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback