RSS 2.0

Lyft blicken!

Här är knepen för hur du kan lyfta din blick och se piggare ut med hjälp av rätt plockade ögonbryn.


Eva Mendes har grymt snygga bryn!

På salong

Många tycker att det är både skönt och bättre att gå på salong och få sina bryn plockade. Ofta är de personerna som utför brynplockning både kunnigare och mer erfarna än vad man själv är och har kanske till och med tips och råd på hur just dina bryn skulle göra sig betydligt bättre.

För en piggare blick, be personen som plockar dina bryn att inte plocka dem allt för hårt och att du får högsta punkten på brynen rakt ovanför ögats yttre del av regnbågshinnan (den färgade delen av ögat). Be också om något tjockare bryn, som sedan smalnar av. Du kan till och med ta med dig en bild om du är osäker på att personen inte ska förstå när du förklarar.

Hemma
Om du plockar dina bryn hemma ska du tänka på att göra det varsamt. Plcoka hellre för mycket än för lite. Precis som om du går på salong ska du satsa på att låta dina bryn hållas något tjockare framtill för att sedan smalna av. För en vaken blick ska högsta punkten av brynen, som tidigare nämnt, utgå i en rak linje från slutet av regnbågshinna (den färgade delen av ögat).

Vi behöver inte plocka våra bryn faktiskt förutom lite då och då längst ut vid ögonbrynet.. Dom har helt enkelt stannat så som dom är efter allt plockande när vi var yngre. Hade önskat att dom var lite fylligare faktiskt men som tur är finns ögonbrynspennan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback