RSS 2.0

Vårat omdöme!

Då är det kanske dags att göra det här inlägget om våra pulver och tabletter som vi skulle göra efter sommaren :P Köpte dom i mitten av Juni, fick hem dom den 16:e Juni för att vara exakt och sedan dess har vi druckit och svalt dom flitigt, ibland mer ibland mindre, men den sista tiden nu innan operationerna var vi duktiga och drackit proteinpulvret ofta.



Det vi köpte då var Lipo6 (fettförbrännare) & Whey100 (Proteinpulver)

Om vi ska ska skriva nåt om Lipo6 så kände vi väl att det funkade typ..man kände att man lixom blev varm i kroppen efter att man tagit dom, att det faktiskt började "hända saker" i kroppen. Dom tog slut för ett bra tag sen dock, vi köpte aldrig nya efter det, kände att det räckte med proteinpulvret sen. Den bränner ju mkt fett den me! behöver ju inte överdriva direkt. Vill ni veta mer om Lipo6 kan ni läsa det själv :) KANSKE tar och kör med dom igen lite senare när det är dags för träning igen eller så testar vi något annat :)

Då har vi pulvret WHEY100. Det måste ju varit den bästa investeringen vi gjort på LÄNGE, i form av nåt sånt då :P Har aldrig riktigt "trott" på pulver och grejer när folk har sagt att vi kanske ska testa nåt eller när folk sagt att dom håller på med sånt, har alltid tyckt att det varit lite "onödigt" men självklart ger det ju resultat! hehe annars hade väl inte sånt funnits och folk hade väl inte varit så stora som vissa är och orkat så mkt heller.

Anyhow, Vill ni ha bra resultat, ha en fin kropp med lite fett och grymma & fina muskler så kör på proteinpulver! Det vi har bränner fett och ger oss fina slimmade eller större muskler (beror på hur man tränar) vi tränar ju pump för att få våra muskler, sen kan man ju köra på gymmet me för att få lite större.



Vi är iaf JÄTTENÖJDA med allt whey100 har gett oss! Vi dricker det även nu under pausen från träningen, alltid bra! så att man inte "tappar" allt.

This is some good shit!

Kommentarer
Postat av: Anonym

protein bränner ej fett, testa ökat calciumintag! det hjälper även benen. snygg mage!

2010-09-29 @ 02:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback