RSS 2.0

Rätta till hållningen!



Fyra knep som ger dig en bättre och finare kroppshållning.

Den vanligaste orsaken till dålig kroppshållning
är korta bröstmuskler och strama muskler på baksidan av låren. För att få bukt med problemen är yoga är en utmärkt träningsform. Då bearbetas de korta musklerna och du får balans mellan kroppens bak- och framsida.

Det räcker tyvärr inte att endast yoga fram en snyggare hållning.
Hela kroppen behöver tränas för att nå alla muskelgrupper. Hitta en träningsform som passar dig, som är både rolig och lättsam. Simning, gym, yoga eller kanske en kombination av olika träningsformer är att rekommendera.

Tankarna styr oftast det vi uttrycker med vår kropp.
Självsäkra människor sträcker på sig automatiskt medan en hopsjunken hållning ger ett nedstämt intryck. Boosta dig själv med positiva ord i spegeln och rätta till att axlarna innan du lämnar hemmet.

En bra och bekväm arbetsplats betyder mycket för din hållning.
Datorn ska stå snett under ögonhöjd, du ska sitta rak i ryggen och se till att du kan vila armarna på ett armstöd. Undvik att sitta för länge framför skärmen. Ta några minuters paus emellanåt och stretcha nacken, axlarna och armarna.

Tycker själv att kroppshållningen är viktigt..ser ofta folk med dålig hållning, INTE SNYGGT! thank god att vi tränar våran rygg mkt, det hade inte varit bra för oss att sitta vid datorn så mkt annars, man blir som en säck potatis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback