RSS 2.0

Så får du drömfransarna!

Långa, fylliga fransar är inte bara vackert, utan det gör så att dina ögon ser större och klarare ut. Här kommer fem steg till långa fransar.

Primer från Smashbox, 190:- på Kicks

1. Återfukta –
Fransarna torkas ut mer än vad man tror från att använda mascara och sminkborttagningsmedel dagligen. För att få tillbaka fukten, återfukta fransarna med strösockerolja regelbundet.

2. Fransnäring –
Idag finns flera typer av fransnäring på marknaden, bland annat Revitalash och Neulash. De kostar en del, men får verkligen dina fransar att växa sig längre och tätare. Applicera produkten på överfransarna varje kväll innan du går och lägger dig och du kommer se ett resultat inom mellan tre till sex veckor. Bieffekten är dock att vissa får irriterade och torra ögon. Dock kan det vara så att om den ena inte fungerar så bra för dig, tål du den andra desto bättre, så det är värt att testa sig fram.

3. Ögonfransböjare –
Ögonfransböjaren förlänger och formar till den rätta formen på fransarna. Innan du applicerar mascaran värm ögonfransböjaren med hjälp av en hårfön (inte för varmt, i 5 sekunder), spraya därefter lite lätt för att få bäst resultat.

4. Primer –
För att förlänga fransarna ytterligare använd en ögonfransprimer innan du applicerar mascaran.

5. Mascara –
Avsluta med att applicera en mascara med extra volym. Applicera först med en brun mascara för att få längden och därefter en svart mascara på franstopparna för att få fyllighheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback