RSS 2.0

Så upplevs du sexigare..



1. Bär rött
Kvinnor som bär rött upplevs sexigare av män än dom som bär vitt, blått, grönt och grått.

2. Sök ögonkontakt
En snabb blick kommuniserar intresse och en dröjande blick tar det ett steg längre.

3. Uttryck dig
Vi attraheras av personer som uttrycker sig med röst, ansikte och kropp. Använder händer och huvud när du kommuniserar.

4. Nå ut och rör
Kvinnor som rör vid mannens arm under konversationen visar att hon är fullt engagerade. Att röra sig själv på nacken eller nyckelbenen visar att du vill mer än att prata.

5. Stå på fötterna
Att stå upp på tex. fester ger dig mer uppmärksamhet av självklarar anledningar. Männen lägger märke till det som är högre upp. Ett litet tips är att kolla vart dina tår pekar, det sägs att man kan se om någon gillar dig genom att deras tår pekar åt ditt håll.

6. Dimma ljuset
Ljuset från levande ljus är det mest romantiska men kanske inte det mest praktiska på fest. Gul och corallfärgade glödlampor sprider ett behagligt ljus över rummet som smickrar alla runt omkring.

7. Spraya varsamt
Ju närmare man måste komma för att känna din doft desto mer förförande blir det. Eau de parfume bör man dutta försiktigt på vristen eller bakom örat en gång om dagen. Eay de toilette kan man spraya ut i luften och sedan gå igenom parfymduschen för att få rätt mängd.

8. Visa vristerna
Klyftan mellan brösten är inte självaste sexighet utan vrisen kan också vara väldigt förförande. Glimten av dom sänder ut feromoner som får oss att bli lustfyllda på ett omedvetet plan.

9. Sträck på dig
En sexig hållning är avslappnad men endå sträckt. Det utsänder mer vitalitet och energi än dom som går med kutande ryggar och böjd kropp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback