RSS 2.0

Skippa solen – ät dig brun!

Ja, det är sant! Du behöver inte ligga och pressa i solariet eller åka utomlands nu till hösten för att få den perfekta brännan. Du kan äta dig till den! Vissa frukter och grönsaker ger dig nämligen brunare hy.

Ny forskning vid Bristol University i Storbritannien visar att en frukt- och grönsaksrik diet under en månad kommer att ge dig en gyllenbrun nyans i hyn.

Människorna som var med i studien fick äta fem frukter var under en månad och efter det visade man före- och efterbilder för andra människor som fick betygsätta deras attraktionskraft. Efterbilderna gav ett mycket högre resultat.

Anledningen till att vissa frukter och grönsaker ändrar din hudton är ämnet karotenoider, ett samlingsnamn som innehåller cirka 600 olika naturliga färgämnen.



Exempel på frukt och grönt som gör dig brun: 
Morötter, spenat, tomat, paprika, aprikoser, plommon, persikor och grapefrukt.

Jaja, nu överdriver dom lite.. man får inte den snygga mörka brännan av det men som de står lite gyllene ton i huden får man nog ;D Hatar att nåt som gör dig snygg ska vara farligt.. jävla sol.. aja man får variera kost och BUS ist ;D hehe solarium någongång iofs men inte allt för ofta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback