RSS 2.0

En paus!

Det behövs verkligen ibland!..från allt egentligen.

Man behöver en pause från:
- Jobbet
- Träningen
- ungar/djur :P
- Vardagsstress/måsten
- Bloggandet.

En längre pasus från jobbet har varit helt underbart, tänk om man kunde vara ledig längre på helger i vanliga fall, har ju skrivit det innan..att det skulle göra sjukt mkt för alla :) men nu har det varit 4 dagars ledighet, lr det blir eftersom denna dagen bara har börjat :)

Träningen ja, den visste vi väl typ att det skulle bli som det ahr blivit :) man har inte brytt sig om att röra på sig speciellt mkt, legat i solen mest, men nu är det ju en ny vecka så jag tänkte at tag i det idag faktiskt..lr jag tnkte ta någon runda runt sjön i solen nu snart. ska bli skönt!

Haha..vi har tagit en lite paus från våra små älsklingar, fick med dom ut till mammi igår..och där får dom stanna några dagar nu i det fina vädret! saknar dom men det är skönt att inte ha dom klängandes och springandes som galningar här hemma just nu faktiskt. för vi är inte hemma mkt nu ändå.



Finns inte så mkt måsten just nu iaf, känns skönt :) idag blir det en liknande dag som igår faktiskt :D grill och trevliheter..så där blir det lite "paus" när det gäller bloggandet me..lr det kommer ju in saker på bloggen men inte lika mkt som vanligt, men så är det för alla. Ingen vill sitta inne och engagera sig så mkt när man vill vara ute.

Yeye, ska iaf inte sitta här nu. Har precis ätit frukost och ska fixa lite med tvätten fort o sen uuuut!
Later babes//A

Kommentarer
Postat av: Sanna

Sv: jag har i påskhelgen umgåtts mycket med familjen, jobbat lite, varit på marknad, ätit god mat och solat och njutit av värmen samt sett en spelning med September.



har ni haft en bra helg ?

2011-04-25 @ 12:45:45
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback