RSS 2.0

Mat & Träning 11.04.13



mhhmmm, ni ser vad som stog på chemat idag..Bodypump! på bilden är det 3X5kg på varje sida, alltså 30kg på hela stången. (Knäböj vikt)

Träningsvärken satt i...fick även träningsvärk efter gårdagens ryggträning..så det var riktigt tungt idag. HERREJÄKLAR vilket tungt pass vi körde! la på mer på varje muskelgrupp typ, men vi hade extravikterna utanför spännet så att man kunde plocka av dom om det behövdes och det gjorde vi på vissa övningar, som tex biceps.

hehe ännu en gång var vi heelt döda efter träningen, men det var gött för detta var och förblir det enda pumppasset för veckan..

Det var skönt att vi hann med en riktig uppvärming innan me, 25minuter på löpbandet.

Idag började vi morgonen med en ovanlig frukost, lr ovanlig kan jag väl inte säga men det är inte vanligt alls att vi äter det en vardag som ni kanske redan har märkt :P Åt nästan alltid det när vi bodde hemma hos mamma men sen vettefan varför det slutade. Det tog ju inte lämgre tid att tillaga än annan så den får komma tillbaka ibland :) Så idag blev det alltså..

Frukost 07.30: 2 Äggmackor (frökusar från fazer) loch en proteinshake
Mellanmål 10.45: Apelsin & grönt te
Lunch 12.30: Skagenrisoni med räkor.
Mellanmål 17.30: Powersmoothie.



Efter träning fick Jenni en riktigt lyxig afterworkout mat..den innehöll pepparbiff med sallad, rödlök, ägg, mango, spenat, tomat, honungsmelon och vitlöksyoughurt.

Själv "nöjde" jag mig med en proteinshake innan och nu en kopp grönt te och en liten mysig näve med russin, hasselnötter och mandlar, klockan är ju rätt mkt så vill inte stoppa i mig för mkt.

Later babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback