RSS 2.0

Sant eller falskt?

Det dök upp dom mest konstiga sakerna den 1:a April, undra varför? :P Nee, men vi hittade detta och undrar om det verkligen är sant eller bara nåt dom hittat på eftersom vi inte hittar nåt annat om det på nätet. E de sant så e de ju jävla grymt!

Artikel från prylportalen:
Babyliss lanserar hemmatatueringskit



Tatueringar blir allt mer populära, men det blir också väntetiderna till tatueringssalongerna. Därför lanserar Babyliss ett tatueringskit för hemmabruk.

Babyliss Tattoo är den första produkten i en helt ny serie från Babyliss, som gjort sig kända för hårtorkar, plattänger och liknande hårvårdsprodukter. Deras nya satsning fokuserar på den växande trenden med tatueringar och ska råda bot på de långa väntetider som kunder normalt måste genomlida för att få en tatuering.

Endast ritkunskaper krävs
Med Babyliss Tattoo kommer användaren enkelt kunna tatuera sig själv eller sina vänner. Med hjälp av en banbrytande nålteknik ska tatuerandet bli betydligt mer smärtfritt än tidigare, men den nya nåltypen gör även att alla som kan rita med en penna också kan tatuera med företagets nya produkt.

Tatueringsmaskinen drivs av ett uppladdningsbart batteri som räcker till drygt en timmes tatuerande och bläckpatroner byts enkelt av användaren. Den första produkten, enkelt döpt till just Babyliss Tattoo, kommer att finnas i handeln under april med riktpriset 2 995 kronor. Den första versionen klarar dock bara av svart färg, men en Babyliss Tattoo Color, som har plats för upp till fyra olika färgpatroner, kommer att släppas i höst.

Av: Daniel Hessel, 1:a april kl. 11:35

Kommentarer
Postat av: mattias

är det ett skämt eller finns denna apparaten tacksam för svar

2011-06-11 @ 18:30:03
Postat av: Anne & Jenni

hehe det är det ingen som vet, har inte sett nåt om det mer..

2011-06-14 @ 23:27:25
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback