RSS 2.0

Dagens shopping

Det blev liiite shopping idag iaf :) efter jobbet gick vi direkt till stan, hade ju inget planerat så då tog vi en runda på stan, för det är inte ofta vi gör det, typ bara då när vi vet vad vi ska ha eller om vi ska ha en "shoppingdag" typ, hehe. Men vi visste ju ändå att vi behövde lite saker men vi hittade inte allt på H&M idag så vi ska kolla i Knalle imorrn istället.

Men från H&M fick vi iaf med oss lite "skönhetsprodukter"..gillar H&M smink och sånt. Billigt och bra :)



Köpte 2 bodysplash "lime coconut", den är så himla god! Bra att ha i väskan om man skulle behöva piffa upp doften nångång :P 19:50:-/st. 2 Dipliners 59:50:-/st. En ny brun ögonskugga 19.50:- och en pensel 29:50:-

Sen gick vi in på Indiska eftersom dom har fina inredningslyktor och vi har tittat på lite gardiner som vi kanske ville ha till vardagsrummet..and guess what?



Köpte dom här fina gardinerna, för 160:-/st. Ska hänga upp dom imorrn hade vi tänkt. Dom är typ precis samma färg som kuddarna :D får hoppas att det blir bra! fransarna är dom man hänger upp dom i, hehe. kommer visa bild på hur det blev såklart :)

Har plockat undan lite i vardagsrummet ikväll me, för imorrn blir det nya tapeter :D WOHOOO!
Ne nu får dagen vara slut, veckan började som sagt väldigt bra..är mkt nöjd med dagen, morgondagen blir nog MINST lika bra!

Natti babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback