RSS 2.0

2:a Advent

JIPPI! Sjukt skönt adventsväder..lr vad säger ni?? hehe usch o fy för grått och regnigt väder..hade ju varit sjukt mkt mysigare om det var ett riktigt vinterfint väder, utan snö förståss eftersom det inte börjat falla än..men har hört att det ska komma snö till veckan?

Vi glömde ännu en gång att fixa dom där adventsjusen..var ju och handla igår och då skulle vi ha köpt dom tills idag, men nu skiter vi i det! Känns inte som om det är nån merning längre..hehe. Tråkigt men sant. Har inte julpyntat än heller,  får väl ta och göra det i veckan eller nåt? Har iaf tagit ner lite tjänor och sånt. Kanske får köpa lite nytt dock för att allt ska passa in bra i lägenheten.

Jag är typ färdig med det jag hade att göra idag typ..skönt det!



Idag var det verkligen dags att byta täcken..till dom lite varmare. Så vi gick upp och hämtade dom samtidigt som Jenni tog ner sommarkläderna som hon ska rota igenom inför resan imorrn :)



Just nu sitter hon och jobbar lite..hon var tvungen och ta och fixa Joannas fransar, hon hade fått en smäll av en brud i ögat så att fransarna blev hel fuckade. Stackare..men snart är hon fab igen :D Efter det ska hon såklart packa det mesta.



Eftersom Jenni inte ska äta hemma dom kommande 2 veckorna så har jag allt klart :D gött, då slipper jag göra nånting nästa vecka, haha. Gjorde 2 snabba men väldigt trevliga rätter. NU ska jag bara springa ner och hämta upp den sista lilla tvätten, var tbugna och tvätta bort allt så att Jenni har allt rent.

SEN är jag som sagt klar och kan lägga mig med ett glas vatten (+ antibiotika i kroppen) och chilla i soffan tills mammi kommer och säger hejdå till Jenni om en stund.

Later babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback