RSS 2.0

Our wishes came true!

Man har som sagt alltid nåt man önskar sig, våran önskelista för årets julafton var enkel men rätt dyr..

Fick kommentaren om att "önskelistan inte är en inköpslistan", självklart är det ingen inköpslista!.. MEN det blev ju typ det ändå :P haha. Ni kanske minns hur den såg ut? Iaf så fick vi typ ALLT som fanns på den :D lr, fler bra "nödvändigeheter" tillkom. Dom kommer alltid på lite små extra saker vi kan ha nytta av i hemmet!

Så ingen hänger läpp utan vi är happy as hell! tack så jättemkt mamma, pappa och Tapsa (styvfar) <3 älskar er!



Fick vita underbart sköna/fina myskläder som vi ville ha..nu har vi alla fäger typ.



En varsin ny pläd, så nu har vi 4st + en poncho. Nattmysis-shorts, dock inget linne till, dom var slut.. men det kan man köpa vart som helst. Köper det själv..har en massa hemma.



Helt underbara mystofflor som man kan ha med både kort och högt skaft! Lovely!



Här byttes webcameran ut mot andra kanonbra grejer! En fönsterputs, lr ah den kan putsa allt..fyfan vilken smart grej säger jag bara!! Och sen en köksapparat som verkligen gör allt, den bakar och hackar och allt sånt, nu kommer vi definitivt spara MER tid när vi ska laga mat :D haha love it!!



En luftfräshare till våran toa, haha Tapsa tyckte alltid att katternas låda luktade så illa förr när dom bodde hemma, så det här var en rolig men även jättebra grej som vi kommer ha nytta av. Sen nya påsklämmor, vilken bra timing..alla våra är typ slut, vart tar dom vägen!? hahah



Sen fick vi såklart den där TAB:en vi ville ha..dock inte en varsinn men ändå :D den ena köper vi såklart själv sen OM vi nu vill ha en varsinn..vilken säkert kommer bli fallet. Sen den där standardgrejen, en ny almenacka för det nya året (viktigt).



Och sist men inte minst, pengarna till mobilen vi vill ha..Den köper vi i Januari när den nya har kommit.

LOVE IT ALL! Tack igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback