RSS 2.0

Sanningens ögonblick..

Då får man snart veta...är på väg till GBG med Anki nu. Skrivs senare!//A


Kommentarer
Postat av: CISSI

Hej! Har följt eran blogg länge och gillar den :) Undrar om ni vet om Rare Fashion Chiffon Bandeau Dress kommer komma in på Nelly igen? Den är slutsåld i alla storlekar, och tänkte eftersom att ni jobbar där kanske ni vet om den kommer komma in igen?



Det är denna jag menar:

http://intedenperfekta.blogg.se/images/2011/namnls-_173003049.jpg



Tack på förhand :)

2011-12-06 @ 18:57:18
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hur går de med kindbenen? :) hoppas svullnaden lägger sig snart! Jag har en fråga... Älskar också framhävda kindben och vet att du testat sub q innan... Jag har länge velat testa de och ska göra de nu den 26 december.. Är ju första gången för mig så undrar är 1 ml i varje kind för mkt? ser man någon skillnad? Sen undrar jag med.. Har gjort läppar tidigare men har fått två kulor och dom har inte gått ut även när hon tryckt ut. Finns de nåt som tar bort dom? Stör mig så mkt och vill inte fylla på förrän dom två kulorna är borta.. Tacksam för svar!! / kram emelie! Eran blogg är bäst :)

2011-12-06 @ 21:25:41
Postat av: Anne & Jenni

Emelie: Jag gjorde precis ett inlägg om mina kinder :) så det går väl sådär just nu.



Det beror på hur du ser ut just nu, 1ml är GANSKA mkt, men jag själv hade velat haft mer ändå..men det är bra att börja med det, tror inte det kan bli för mkt faktiskt om man lägger det på rätt ställe :) det beror ju helt på vad man är ute efter för resultat och hur man lägger det.



Du kan ju kolla under april månad, där finns en video på när jag gör det.



Jag ville ju ta bort en del i mina läppar med ett borttagningsmedel som finns, men sen fick jag veta att man INTE ska ta det i läpparna för att man kan förstöra dom, eftersom den tar bort hyaluronsyra och det är det du har mest av i läppen, så det kan ta död på din egna hyaluronsyra. Så borttagningsmedlet används bara i resten av ansiktet om man vill få bort restylane där.



Så det bästa är att klämma igen eller bara att fylla på, för när du fyller på så gömms dom ändå. :)



Kram!//Anne

2011-12-06 @ 23:18:50
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Okej! Tack så jätte mycket för svar.. Dock till de där med dom två "kulorna" där framme så har hon försökt trycka ur två gånger.. Blivit mindre men stör mig sjukt mkt. Kan tillmätta att de är Ann Louise som gjorde de! Ska fixa läpparna där . Läst så bra om henne. Hon är väl duktigt? Vet att hon prata om den restylane borttagningen. Men gick inte din kula bort då? hoppas de blir bra med kinderna snart iallafall! :) Kram

2011-12-07 @ 11:40:11
Postat av: Emelie

Såg du mitt svar? Vet att du kanske inte har tid och svara men är tacksam om du hinner (a)

2011-12-08 @ 08:30:18
Postat av: anne & jenni

Emelie: Ne mina kulor är inte borta helt, jag va ju o tryckte ut en hel del sist jag va där och gjorde botox. MEN jag stör mig inte mkt på dom nu, ska strax fylla våra läppar igen så det kommer bli bra :)



men denna gången gör vi ju inte det hos henne eftersom vi köpte en sån deal igen, o den är i GBG. Måste utnyttja den i januari nu..

kram!

2011-12-08 @ 17:32:43
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback