RSS 2.0

Takning a break..

Helt otroligt...är hemma! Har vait så otroligt sugen på att bara gå ut och dansa och ha det kul idag! Men dagen har tagit död på mig/oss. Vet inte riktigt vad det är men jag har varit förkyld i veckan, känner mig inte alls helt 100. Har varit förkyld och sånt dom senaste dagarna. Tror det är visdomstanden som spökat lite.

Sugen, ja..Men jag orkar mig inte ner, det hade varit lätt att bara dra på sig kläderna och skutta ner, men för nån timma? Vi ska upp kl5 för att sen åka till Landvetter och ta oss till Egypten :D så att skippa den här kvällen kan vara värt det ändå. Här kommer vi spendera en vecka från och med imorrn.



Kommer ta en paus från allt. Alla måsten och allt annat som hör till vardagen, det behövs nu. Kommer även att ta en lite paus från bloggandet under tiden. Det kommer troligtvis ramla in lite bilder ibland men det blir inte så himla mkt uppdatering som i vanliga fall.

Kommer sola, äta gott och bara vila upp inför det nya året.


Har som sagt fixat lite under kvällen, räkningarna har fixats så att allt är klart att dras. Sen kollade vi på en rolig film också. Horrible Bosses..Den rekomenderas! :D

Hoppas alla har en underbart trevlig och festlig juldag. Vi skrivs när vi skrivs!//A

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh Gud vad härligt!! Hoppas ni har underbart! Ville bara säga har gjort kindbenen med sin q igår och först tog jag 1 mlni varje men blev ju inte mkt skillnad så blev 1,5 i varje men ska jag vara ärlig så får man nog ha minst 2 ml i varje för att de ska hända mkt. Blev endå 7000 lite pengar i sjön. Blev ju lite men men. Funderar med på implantat... Ville bara säga de! Haha kram

2011-12-27 @ 07:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback