RSS 2.0

Mat & Träning 11.02.15

Igår kändes det inte som att man fick nån riktig träning faktiskt..vi var lite skeptiska mot övningarna vi utförde på coren, men ja..idag kan man ju säga annat, träningverken har smugit sig på innifrån ut. Sitter här i soffan och bara känner hur det spänner :P måste gå oftare på det för just dom övningarna vi körde igår stäker magen inifrån, dom innerrsta musklerna även om det kanske inte kändes så igår som sagt.

Tisdag idag..vad tränade vi idag då? Jo vi tränade PUMP, vad annars? :P hehe ne men vi gick på det tidiga passet idah, vid halv 5..har aldrig varit på det innan eftersom vi brukar sluta tidigast halv 5. Men vi ska börja gå på det ibland när vi inte orkar köra sent på måndagar.

Finns inte mkt att säga om pumpen som vanligt, ska fan lägga på nästa gång för det är inte roligt längre, hehe. La på lite idag på utfall och rygg idag iofs. Det mesta var ovanligt lätt idag, kanske var det våra anabolic tabletter som gjorde sitt? :P haha



Vilken fin och färgglad tabletthög..lr hur? Här har vi det vi stoppar i oss varje dag nu..lr som vi ska stoppa i oss ett tag framöver. Den stora runda är c-vitamin, dom små bruna är "öljäst" (b-vitamin), den lilla vita är "Folsyra", Dom gula runda är omega3, Den gula är "lose it workout" och dom blå är "Anaboli BCAA" Dom gula och blå ingår i "Diet Freak" paketet så dom är bara tillfälliga..om vi inte väljer att fortsätter med dom sen vill säga.

Frukost 07.30: Anne: Frukt & nöt musli, c-vitamindryck. Jenni: powersmoothie.
Mellanmål 10.30: Apelsin & Grönt te.
Lunch 12.30: Bulgursallad med kanelröra (recept finns längre ner)
Mellanmål/Innan träning 16.10: 2 Kesoplättar.
Efter träning 18.00: Proteinshake whey100.
Kvällsmat 20.30: Grönt te och äggröra..mmm, det var länge sen nu.. love it!

Mer blir det inte idag, mätta och belåtna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback