RSS 2.0

Kyssarna du bör undvika

Att kyssas är sannerligen inte rocket science med trots det finns det några misstag värda att undvika.



Tungbrottning.
Att kyssas är inget styrkeprov. Mjukt och skönt är användbara ledord här.

Gapa inte stort.
Att gapa stort hör tandläkarstolen till och är inget du ska praktisera vid intima situationer med din partner. Du ska inte sluka din partner.

Stirra inte.
Att möta din dejts blick lite försiktigt kan vara mysigt, men att stirra på honom eller henne kan verka lite skrämmande.

Sammanbitet.
 Undvik att kyssar med sammanbitna käkar, det signalerar att du inte är speciellt intresserad.

Fokusera.
 Ha inte för bråttom. När du kysst din partner eller dejt i några sekunder, vänta med att röra dig söderut mot nacke och bröst. Den regeln gäller i allra högsta grad om du dejtar någon för första gången.

Dela inte på maten.
 Ge dig inte på råhångel om du har rester av spenatpajen mellan varenda tand. Kommer kyssen lite överraskande tätt inpå maten, skölj diskret munnen med vin, öl eller det som finns till hands.

Var inte ett skruvstäd.
 Insistera inte på att hålla din partners huvud i dina händer. De flesta gillar att bli smekta över ansiktet och halsen, men känslan av att huvudet hålls fast i ett skruvstäd kan väcka både klaustrofobi och panik.

Skippa elvispen.
 Justera tempot efter den du kysser om du gillar att använda din tunga som en elvisp medan din partner är av det mer försiktiga slaget kan du se dig i stjärnorna efter en lyckad kyss.

Stel tunga.
Känner du till slappa handslag? Vissa människor kysser på samma sätt som de hälsar, vilket gör att det känns som att kyssa en död sill. Inte bra.

Låt gomspenen vara.
Kom ihåg att det är hennes eller hans läppar och tunga du kysser, inte gomspenen.

Kiss or makeup.
Även om både festen och du blir lite gladare med lipgloss är det inte säkert att din partner gillar klippigt gloss i skägget. Får du en hint om att han hatar det, får du kanske välja mellan de röda läpparna och en kyss eller tre.

Upplys om sjukdom.
Skulle du vara drabbad av munherpes eller någon annan smittsam sjukdom är det dålig etikett att inte upplysa din partner/dejt om detta innan era läppar möts.

Kommentarer
Postat av: Rubennathalie

Really useful website. Hope you succeed in keeping out the spammers.

2011-11-15 @ 07:12:58
URL: http://rubennathalie.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback