RSS 2.0

Mat & Träning 11.01.04

Att man kan känna sig så snygg när man tränar är ju as gött ;D (nu menar jag inte att vi är snygga! man kan känna sig snyggare ändå.) Är det kasnke musiken som gör det? hehe man känner sig så peppad och bra inne i pumpsalen! Det är tisdag och då är det Christians tur att vara instruktör och när det nya passet (som börjar nästa måndag) närmar sig byter han ju ut låtarna lite här o där. MEN det stoppade oss inte idag :P haha vi körde på hårt. NU kan vi nog säga att vi är starkare än någonsin i benen om man ska gå efter vikter och musik på bodypumpen. and we love it! 25kg idag igen..till voodo child låten, en av dom absolut jobbigaste som vi kört..och vi har tränat pump från och till i 7 år typ. oj jäklar..det var länge!?!?!? hehe.

Anki var med idag, hon var väldigt duktig när det gällde rörelserna..dom är ju svåra i början..mkt att tänka på så att man gör rätt och inte skadar sig. Det blev lite löpning efter passet idag eftersom vi inte hann det före. Man orkar faktiskt mer än man tror efteråt oxå, iaf om man ser till konditionen.



Nu kör vi Anki! ;D

Aja, matchemat blev lite omorganiserat idag eftersom vi va så länge i studion på morgonen.
Frukost vid 07,30: Frukt&Nöt musli, c-vitamindryck.
Lunch vid 11,30 ungefär: Räkpasta, hehe drack faktsikt grönt te till eftersom jag hann göra det innan vi kom på att vi skulle ta en tidig lunch istället för mellanmål.
Mellanmål vid 15 ungefär: grönt te & aplesin.
Mellanmål/innan träning vid 16,30: 2 kesoplättar & proteinshake.
Kvällsmat/Efterträning..nu typ: Proteinshake & 2 äggmackor.

Senare blir det några koppar grönt te, blir väl en längre kväll idag :)
Later babes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback