RSS 2.0

Mitt hår.

Som jag skrivit innan så var ju tanken att jag skulle sätta i nya extensions denna helgen, MEN nu har jag bestämt mig att använda clips ett tag, för jag köpte nytt hår igår och fixade 2 nya remsor. Gjorde dom lite längre lr bredare kanske man ska skriva? så det blev lite mer hår på sidorna. Blev nöjd med det så nu kör jag på det ett tag iaf, ska bara få in rutninen igen som förr så att det går snabbt att sätta i dom :)



Håret jag använder nu är iaf från salong safari i Gbg, använder det näst ljusaste vågiga håret som vi plattar, tycker det raka håret är lite för rakt typ. Längden på håret är 40cm. Har alltid haft det håret och tycker att det är kanonbra.

 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej!

Älskar er blogg. Ni har bra uppdatering och bra kvalité på inläggen, ni verkar trevliga och hälsosamma :)

Jag vet att ni har opererat brösten och ville läsa lite om det så jag googlade på er blogg och bröstförstoring, men det fanns inte så mycket, skulle inte nu kunna berätta om den? Varör gjorde ni den? Vad kostade det? vad fick ni för rektioner? Var det jobbigt efter? osv.



Kram Lisa

2011-01-30 @ 21:32:43
Postat av: anne & jenni

Lisa, vi gjorde ett inlägg sdär vi samlade lite länkar oså ang operationen, tror vi gjorde den i december så kolla där :D

2011-01-30 @ 21:37:32
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: anne & jenni

lisa, här har du en länk som går till vår andra blogg där de finns länkar :D http://www.nattstad.se/twice%20as?id=1235716

2011-01-30 @ 21:46:32
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Linda

Fint!

undrar hur man gör sådant clips set. kan du visa i ett inlägg? klipper du till det efter du köpt det? och hur många delar är det och hur sätter man i det? o vad kostar håret.? jag tänkte beställa färdigt clip sett på rapunzel. men det verkar va så många delar o ganska dyrt.

hoppas du kan svara på frågorna.

kram

2011-01-31 @ 08:17:10
Postat av: Anne & Jenni

Linda: Jag kan göra ett inlägg om det du undrar över, det kommer nog imorrn isf :)//Anne

2011-01-31 @ 12:43:41
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback