RSS 2.0

My new thing!



Det här med leverfläckar har jag aldrig fattat..? hehe när jag var liten så hade jag inte en enda!? Sen när jag fyllde typ..7 tror jag det var så fick jag ett på ögonlocket, haha det var den absolut första. Jenni tyckte det var konstigt att jag inte hade några eftersom hon själv hade några här o där. Såg ju rätt naken ut om jag ska vara ärlig :) Sen har det kommit fler under åren så nu har jag ju några i fejset iaf :) På kroppen har man massa. 

Ni vet Madonnas skönhetsfläck över läppen..många gillade den då, jag har en :P hehe och jag gillar den faktiskt, den är ju dock rätt liten men ändå. NU har jag även fått en till vid UNDERLÄPPEN, den syns på bilden. Den dök upp för någon dag sen. Den bara satt där när jag tittade mig i spegeln en morgon. För där var den inte på nyår iaf, om man kollar på dom bilderna vi lagt upp från det.

Det såg lite konstigt ut i början tyckte jag, att ha två sådär över och under..tänkte täcka över den med concealer, men nu gillar jag det! Det får väl vara min "nya grej" :) Alla har ju nån speciell fläck eller grej nånstans. Som en liten parantes så har Jenni nu också fått en liten över läppen :P hehe

Här är lite info om "Leverfläckar"

"Leverfläckar (= pigmentnaevi, även ibland kallade födelsemärken)

Pigmentnaevi är den korrekta benämningen för de mörka hudförändringar som ibland behöver bedömas gällande sin eventuella farlighet. I folkmun kallas de ofta leverfläckar. Födelsemärken är ett vidare begrepp som innefattar alla medfödda hudförändringar.

De flesta vuxna med ljusare hudtyp har ett varierande antal pigmentnaevi, antalet varierar mycket från individ till individ. Ett pigmentnaevus är egentligen en liten missbildning i huden, där hudens pigmentceller har klumpat ihop sig i små nästen. De första uppkommer redan under spädbarnstiden och sedan ökar antalet under uppväxten, i synnerhet under puberteten. Det är ovanligt att man får nya leverfläckar efter 30-års åldern."


Kommentarer
Postat av: Nino

Jag har räknat mina, de är sammanlagt 13st, bara på ansiktet! Hatar dem, tur att de är små iaf! :p

2011-01-11 @ 02:38:59
Postat av: anne & jenni

Ja nino, det är ju tur att dom är så stora i fejset, jobbigt om man hade haft stora, då hade man iofs nog fått ta bort dom..

2011-01-11 @ 22:00:38
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback