RSS 2.0

Ny kollega?

Har varit rätt pigg hela dagen typ, men nu skriker hela kroppen efter sängen..klockan är ju iofs rätt mkt. Sömnen är min bästa vän även om man aldrig sover så mkt som man kanske borde på vardagar, det är rätt konstigt. Helger kan man ju alltid sova ut, nästan alltid iaf :P hehe om man inte har tider att passa då, vilket man kan ha ibland.

yeye, ska snart sova iaf, så att vi e pigga och väldigt glada inför den efterlängtade lördagen. Har ännu inte bestämt till 100 om det blir en Borås eller Göteborgskväll imorrn..Anki kanske ska få bestämma det? hmm :)



Btw, Anki var och hälsade på på jobbet idag, lr hälsade på o hälsade på, hon ska lära sig jobbet, för vi har tänkt att hon ska komma in några timmar i veckan och hjälpa till nu under våran högsäsong, för det kommer att bli mkt att göra nu ett tag framåt. Så idag började hennes utbildning lite smått. Det ska bli väldigt trevligt att ha henne där! :D

För övrigt har vi fixat lite med naglar och epilering nu under kvällen, alltid så när man har planerat en utgång :) annars e det väl lite whatever, lr nah..brukar iofs göra en veckoputs av naglar och ben. Naglarna är ju som sagt väldigt viktiga för oss! 

Fick äta jättegod smörgåstårta idag me eftersom pappa fyller år :) Hans tjej gjortde den själv..hon är bra på det.
GRATTIS PAPPA! <3

Hoppas ni haft en trevlig kväll..
Skrivs imorrn!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback